Депеш мод в София? Друг път!

Концертът на Депеш Мод в София вече официално е отменен. Както по-рано днес ви информирахме имаше опасност част от концертите на групата да бъдат отменени. Въпреки това към 14 часа днес от организаторите твърдяха, че промяна в плана няма и всичко ще

2009-05-14 21:31:53
Депеш мод в София? Друг път!
Концертът на Депеш Мод в София вече официално е отменен. Както по-рано днес ви информирахме имаше опасност част от концертите на групата да бъдат отменени. Въпреки това към 14 часа днес от организаторите твърдяха, че промяна в плана няма и всичко ще протече според предвидения график. Само няколко часа по-късно официалната страница на групата обяви, че отменя концертите си в София, Белград, Букурещ, Загреб и разбира се вече отменените Атина и Истанбул.

Организаторите призовават феновете да запазят билетите. Те ще бъдат валидни за новата дата на концерта. Въпреки това е съмнително дали изобщо ще има такава дата и не е ясно до кога ще трябва да чакат феновете. На печелившите честито!

Как да си вземете парите обратно?
Връщането на закупен билет не е възможно, освен ако събитието не се състои, бъде отложено или настъпят промени в програмата или състава на участниците. В тези случаи ще бъде възстановена сумата, отпечатана на лицевата страна на билета . Не се възстановяват евентуално направени разноски (например за пътуване или хотел). Билетът може да бъде върнат в срок от два месеца след плануваната дата за провеждане на събитието на мястото, откъдето сте го закупили. Билет, закупен през нашия сайт, можете да върнете в централния ни офис. eventim.bg

Ето и оригиналния текст изпратен от организаторите

Уважаеми дами и господа,
             
Преди броени минути София Мюзик Ентърпрайсис получи официално изявление, че планираният за 18 май (понеделник) концерт на Депеш Мод в София на стадион Васил Левски няма да се състои.
                   
Групата беше принудена да отмени още четири дати от настоящото си световно турне „Sounds of the Universe 2009”. Причината за това са настъпили внезапни усложнения в здравословното състояние на фронтмена Дейв Гахан, предизвикани от тежка форма на гастроентерит. В момента той все още е подложен на изследвания.
                           
Депеш Мод се извиняват на всички фенове на групата за това неудобство и пожелават на Дейв скорошно възстановяване.
                    
Отменените концертни дати са следните:

                     
16 Май – Букурещ, Румъния
18 Май – София, България
20 Май – Белград, Сърбия
21 Май – Загреб, Хърватия
                              
Мениджнънтът на Депеш Мод съветва всички притежатели на билети да ги запазят до пускането на официално изявление в най-скоро време за пренасочване на датата на концерта или категорично му отменяне.
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия